Puno, Titicacameer

Door: Cin en Vic

Blijf op de hoogte en volg Victor

21 Augustus 2007 | Peru, Puno

Hola Amigos
Vanmiddag zijn we aangekomen in Puno, 3870 meter. We voelen het nu nog niet erg, beetje weinig lucht, maar het gaat prima. Morgen gaan we het hoogst bevaarbare meer ter wereld op en bezoeken we de uros eilanden (floating islands) en Taquile. Overmorgen vertrekken we naar Copacabana (en Isla del Sol) en dan zijn we in een volgend land, Bolivia. Weer een andere munteenheid, dus weer even wennen. Aangezien hier in Puno de internetverbinding al traag is, zal het in Bolivia vast nog trager zijn. Het kan dus zijn dat we iets minder op internet zijn en msn is daardoor ook nog onduidelijk. Tot zover, want we gaan zo eten, en daarna tv kijken in ons hostal. Ja, dit is de eerste keer met tv, luxe he. En dat voor 50 Sol per nacht (12,5 E) Beat this, Froukje en Klaas! HAhah. Froukje en Klaas:De overnachting op Amantani doen we maar niet, gezien het eten wat je daar krijgt en uit beleefdheid moet opeten.
Naat: heel lief dat je de fotos voor iedereen toegankelijk maakt. Heel leuk om te lezen dat je zo ook een beetje op reis bent, maar dan vooral ontspannen he :)
Tante Will: nog bedankt voor de fotoruimte. Echt te gek!
Heel veel liefs van ons!

Verslag uit: Peru, Puno

Vertrek: 15 juli 2007, bestemming: Lima.
Aankomst: 15 oktober 2007, vanuit: Sao Paulo

Wat daartussen gebeurt...who knows...

Groetjes Vic en Cin

16 Oktober 2007

Adios America, Hola Holanda

11 Oktober 2007

Heerlijk, maar eerst nog even Rio

04 Oktober 2007

En de samba komt dichterbij...

01 Oktober 2007

Even lekker weg

01 Oktober 2007

Nieuwe foto's zijn binnen!

24 September 2007

Allemaal beestjes (en foto´s)

15 September 2007

Watervallen in het land van de samba!

13 September 2007

Even afzien in de grote stad

09 September 2007

Salta, eindelijk warm!

03 September 2007

Groen-gele Cin, deel 2!

30 Augustus 2007

foto's en nieuwe filmpjes!

29 Augustus 2007

Puno, Titicacameer

18 Augustus 2007

WWWWOOOOOWWWWW 2!!!!!!!!!!

18 Augustus 2007

Foto's bruiloft nu allemaal op internet te zien!

17 Augustus 2007

Alles is okee hier!

16 Augustus 2007

EN SERIE 3..

16 Augustus 2007

Zeebeving bij Peru...

15 Augustus 2007

DE TWEEDE SERIE FOOTOOS!!!

10 Augustus 2007

Afscheid...

13 Juli 2007

De trouwdag
Victor

Vertrek: 15 juli 2007, bestemming: Lima. Aankomst: 15 oktober 2007, vanuit: Sao Paulo Wat daartussen gebeurt...who knows... Volg onze avonturen via dit dagboek en stuur ons zo nu en dan eens een berichtje zodat we het niet helemaal zonder jullie hoeven te doen. We zullen jullie missen, jullie ons hoop ik ook (een beetje). Maar op deze manier houden we toch contact! Groetjes Vic en Cin