Groen-gele Cin
Door: CinenVic
Blijf op de hoogte en volg Victor
22 Juli 2007 | Peru, Nazca
Nou, dat was wat vandaag! Vroeg op, om 5:45 uur om met taxi en bus naar Nazca te gaan. Daar rond 10:30 uur aangekomen en gewacht op een vlucht boven de lijnen. De eerste Cessna wilde niet starten, kapotte startmotor. Vervolgens gewacht tot +/- 14:00 uur en toen konden we met een ander vliegtuigje mee. Met nog 3 andere dare-devils. We hadden niet ontbeten en allebei een pilletje tegen reisziekte ingenomen. Bij mij werkte hij, maar Cin zag al na 5 minuten groen...en even later geel :-) Ze kon niks zeggen en zat al met het zakje in haar handen...maar het ging gelukkig net goed! Na 35 minuten landden we weer en na een kort dutje was ze weer helemaal opgeknapt.
Vanavond om 23:00 uur pakken we de (veilige) nachtbus naar Arequipa waar we morgen rond 7:30 uur aan zullen komen. Daar zullen we wat langer blijven.
Tot zover, we gaan eten!
Adios en liefs,
Vic en Cin
23 Juli 2007 - 08:00
Martine:
Wat een onderneming. Volgende keer maar 2 pilletjes nemen. Ben benieuwd naar de eerste foto's. -
23 Juli 2007 - 15:01
Rick:
Klinkt goed! Hoop dat onze vlucht woensdag een beetje 'rustiger' verloopt...
Maar hebben jullie het naar jullie zin? Moet natuurlijk nog even in het reisritme komen, maar dat zal (hopelijk) vlug zat zijn. Ben inderdaad ook erg benieuwd naar de eerste foto's!
Dan ff een persoonlijk nieuwtje - wij hebben een huis gekocht! Op de valreep voor de vakantie, moet nog een hoop regelen dus, maar we zijn er verschrikkelijk blij mee!
Meer nieuws volgt na onze (bescheiden) vakantie *S*
Groeten,
Rick
24 Juli 2007 - 07:04
Irma:
Ondanks de misselijkheid hopelijk nog wel wat lijnen gezien. Wij vonden ze erg indrukwekkend. Erg leuk jullie verhalen en voor ons nu nog heel herkenbaar. Gaan jullie nog condors kijken? Zeker de moeite waard.
24 Juli 2007 - 18:23
Naath:
Hoihoi,
Geweldig zo'n vluchtje! Het klinkt allemaal super in ieder geval!
Wij zitten inmiddels in Italie, in het bekende huis in Sanremo; we regenden weer eens weg op de camping waar we met de vrienden zaten en hebben na een paar dagen (waarin we al onze warme kleding over elkaar aan hebben gehad) besloten toch maar verder te gaan. Wel jammer dat we de anderen niet hebben kunnen overhalen om mee te gaan, maar zij vonden ook dat wij wat tijd voor onszelf nodig hadden (merk ik zelf ook wel een beetje, het was een beetje druk met zijn allen). Dus nu, nadat we ook nog een lekke band kregen onderweg, zitten we in Italie. Hie ris het lekker warm en er staat een bed voor ons klaar. Het is alleen niet helemaal zoals we het gepland hadden, maarja..
Hee, geniet van alles, ik mail ook nog even persoonlijk als daar wat meer tijd voor is..
Dikke kus van ons allemaal
P.s. Rick: gefeliciteerd met je huis man! Is het dat huis geworden waarvan je foto's had?
25 Juli 2007 - 09:48
Erik:
Hee Cindy en Victor,
leuk om van de week een trouwfoto van jullie te krijgen... hij hangt al op de WC bij de rest van mijn foto's.
Gaaf om hier ook al wat foto's te zien van jullie reis. Geniet er in elk geval van. Ik moet nog een paar daagjes en dan ook vakantie. Eerst effe een weekje bijkomen en dan lekker klussen in mijn nieuwe huisje...
Groeten uit een nat nederland -
25 Juli 2007 - 10:46
Chantal:
Hopelijk goed aangekomen in Arequipa en nu lekker uitgerust. Ben benieuwd naar het vervolg van jullie verhalen.
Gebruiken jullie je eigen mail adres ook nog?
Groeten van ons allemaal! -
25 Juli 2007 - 13:15
Jeroen:
Mmm groen-geel kleurt wel mooi bij het rood-wit-rood van Peru zullen we maar zeggen...
Sjonge wat een ontzettend mooie woestijnfoto's! Ik krijg ineens enorme heimwee...
Ik vertrek morgen met Scouting naar Engeland dus lees ff jullie verhalen niet, maar veel plezier!
Groetjes, Jeroen