aankomst
Door: CinenVic
Blijf op de hoogte en volg Victor
16 Juli 2007 | Peru, Lima
Wij zijn veilig aangekomen in Lima. Na een barre tocht van 28 uur van deur tot deur hebben we heerlijk 9 uur geslapen. De reis duurde zo lang vanwege 2 keer overstappen (Madrid en Quito). Geen turbulentie gehad onderweg,en netjes opgehaald van het vliegveld. Nu wandelen we door het immens drukke, smerige Lima. Morgen dus snel verder naar Pisco, richting het zuiden. Het is nu winter, 16 Graden en bewolkt. Zodra we in Pisco zijn of internetbeschikking hebt, laten we weerwat horen. Liefs Cin en Vic
16 Juli 2007 - 19:20
Naath:
Wat geweldig om nu al iets van jullie te horen! Wij zitten nu in Frankrijk, vandaag was het 42 graden! De kids vermaken zich prima, en wij rusten lekker uit! hou ons op de hoogte, ook vanuit Frankijk lezen we onze mail! Heel veel plezier en dikke kus van ons xxx N -
17 Juli 2007 - 08:52
Aad En Marian:
gelukkig goed aangekomen rust lekker uit
voor je weer verder gaat dikke kus
van mamma en pappa -
17 Juli 2007 - 09:38
Hans En Erika:
Cindy,
In Pisco/Ica heb je een wijn genaamd: "El Perfecto Amor"
Voor jullie helemaal van toepassing.
Drinken dus. -
17 Juli 2007 - 12:59
Jeroen:
Hoi Cindy en Victor, mooi dat jullie Lima gehaald hebben; de kop is eraf! Mucho suerte y saludos desde los bosques Holandeses!
Jeroen