Krampjes
Door: CinenVic
Blijf op de hoogte en volg Victor
02 Augustus 2007 | Peru, Cusco
Daar zijn we weer! Zo hoor je een tijdje niets en dan twee berichtjes vlak na elkaar!
Zondag de 29e zijn we vanuit Chivay via Arequipa naar Cusco gereisd. In Arequipa moesten we +/- 7 uur doorbrengen dus maar de stad ingegaan. Daar kregen we allebei last van krampen...jaja, de eerste keer! In de bus naar Cusco werd ik (Vic) nogal beroerd; rillingen, misselijkheid. Gelukkig alles binnengehouden.
Cusco is erg mooi. Vooral de cathedraal, wat een pracht en praal. Ik heb nog nooit zoveel goud en zilver gezien! En een geweldig schilderij met daarop het laatste avondmaal. En wat was het laatste avondmaal??? Op dit schilderij was het cuy, oftewel cavia! Iets dat ik nog niet heb geproefd omdat mijn buik nog niet stabiel is....maar ik ga het nog wel proberen...denk ik :-)
Morgen gaan we een aantal Inca-ruïnes bezoeken...te voet (14 km), want dat is een goede voorbereiding op de Incatrail.
Tot zover, binnenkort meer.
Liefs Vic en Cin
02 Augustus 2007 - 07:24
Naath:
Is het al weer wat beter met de darmen?? Balen hoor! En Cavia... ik weet niet of ik dat zou durven. Toch wel een beetje zielig of zo..
Wij gaan morgen terug naar Enschede, waarschijnlijk in een keer door naar huis. De kids willen helemaal niet meer weg hier! Het is hier ook wel ERRUG relaxed allemaal. Vanmiddag gaan we nog even een echte lekkere italiaanse pizza eten en een grote gelato, en dan op naar huis!
Wanneer is het Incatrail nu eigenlijk precies gepland?
Liefs van ons allemaal! -
02 Augustus 2007 - 07:27
Julia:
Cin en Vic,
Hebben jullie het leuk? Hebben jullie het andere berichtje al gezien?
Ik ging gisteren uit eten bij de grote M en daar was een speeltuintje. Hebben jullie daar ook speeltuintjes?
Liefs van Julia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxx -
02 Augustus 2007 - 09:45
Ouders Varsseveld:
We hopen dat de lichamelijke ongemakken heel beperkt blijven en dat jullie genieten. Stuur gauw weer eens foto's. -
02 Augustus 2007 - 12:43
Mam En Pap:
hela amigos als het bij die krampjes blijft dan mogen jullie niet klagen
hier duurt zoiets toch wat langer maar bij wereldreizigers is het wel een ongemak hopelijk gaat het snel betere en kun je met een gerust hart aan de inca trail beginnen alvast heel veel sterkte met al dat sjouwen door de bossen enz
veel liefs mam en pap -
03 Augustus 2007 - 20:57
Raymon:
Cavia's...hmmmmm lekker. Gewoon eten, die fokken ze toch met velen tegelijk, dus het is niet anders dan een kip hier in Nederland...its all in your mind en het is niet voor niets nationaal eten nr1 in Peru, het moet wel lekker zijn...
grten! -
04 Augustus 2007 - 07:33
Neefje Timon:
Dag getrouwd stel!
Leuke Foto´s,
Niks voor ons zo´n reis!!!
Ik vind Frankrijk al ver genoeg haha.
Het ziet er wel mooi uit!
Nog veel plezier.
Groeten je neefje Timon en Sigrid
04 Augustus 2007 - 21:51
Naath:
Bedankt voor alle foto's! Zo kunnen we NOG beter mee-leven!
Wij zijn inmiddels thuis, na (ALWEER!!) panne met de auto. Onze auto staat nog in Zwitserland, wij zijn via de verzekering weer thuis na een nacht in een hotel.. Ondanks alles was het toch heel gezellig!~ (Zeker met Bert en Ernie in de auto; die c.d.'s konden we afspelen, de rest niet.. dus... "Geen ruzie in de auto..lalala.." Grappige liedjes hoor!
Ik ga morgen MSN installeren, hopelijk kunnen we daarna chatten!
Hopelijk zijn jullie weer fit en fruitig voor het Incatrail; daar moet je natuurlijk wel optimaal van genieten!!
Dikke kus en tot gauw mails/chats..
xx -
04 Augustus 2007 - 21:55
Naath:
Ik zie nu pas de video.. GAAAAAAFFF!!! Vast SUPER indrukwekkend, of niet? Ook zo mooi dat je Vic hoort zeggen "jajaja, komt ie.." we missen jullie wel hoor! Om dan even een stem te horen is heeeel fijn!! (ook al is het maar zo kort!)
Knuffel van ons! -
06 Augustus 2007 - 10:31
Elvis:
Ga eens aan je werk en hou op met lanterfanten.
Mutatie-sletje kom snel terug, er ligt een meter mutaties op je te wachten.
Verder nog heel veel plezier toegewenst.
15 Augustus 2007 - 10:26
Froukje En Klaas: